KEHRİBAR

KEHRİBAR
Kehribar Bölüm izle

Kategoriler

Reklam

Home » » Kaçak 24.Bölüm Fotoğrafları

Kaçak 24.Bölüm Fotoğrafları

Sponsorlu Bağlantılar

Kaçak 24.Bölüm İçin Fotoğraflar Yayında.Kaçak Son Bölüm Fotoğrafları


Kaçak 24.Bölüm Fragmanı,Kaçak Son Bölüm,Kaçak İzle,Kaçak Fragmanı izle

Kaçak Son Bölüme ait fotoğraflar yayınlandı.Kaçak Son Bölümde yaşanacaklar ve yaşananlara ait bilgiler içeren fotoğraflar siz değerli Kaçak İzle fan sayfası ziyaretçileri için sunumda.

Kaçak Son Bölümde Merve ve Topçuoğlu bu seferde Umut için karşı karşıya gelecekler.Kaçak Son Bölümde torununun babasının Serhat olduğunu öğrenen İsmet Ali nasıl bir tavır sergileyecek.


Kaçak Son Bölümde Nazmi Serhat ve Dadaylı yine iş başında olacaklar.Serhat ailevi işlerle uğraşırken Nazmi Kaçak Son Bölümde kötü adamları kovalamaya devam edecek.



Serhat başı yeterince belada değilmiş gibi Kaçak Son Bölüm ile birlikte ailevi sorunları ile tekrar yüzleşmek zorunda kalacak.Kaçak Son Bölümde Serhat Umut'u oğlu olarak görebilecek mi?


Ertan bir yandan Evlilik hazırlığı yaparken Kaçak Son Bölümde yaptığı pis işlere devam ediyor.


Ertan Kaçak Son Bölümde her ne kadar Nurgül ile evlenecek olsad a Umut ve Merve'yi rahat bırakmak derdinde değildir.Kaçak Son Bölümde Ertan'dan dolayı Merve zor anlar yaşayacak.



Ertan Kaçak Son Bölümde dost canlısı gözükse de oğlunu ona göstermeyen Merve için iyi şeyler düşünmez.Umut'un Serhat'ın oğlu olduğunu öğrendiğinde Kaçak Son Bölümde nasıl bir tepki verecek.




Nurgül ve Ertan Kaçak Son Bölümde dünya evine girerler.Nurgül bu durumdan son derece mutlu gözüksede başına gelebileceklerden bihaberdir.Kaçak Son Bölüm ile birlikte Nurgül yeni bir yola girmiştir.



Ertan ve Nurgül zaman bulup evlenirler.Nurgül Kaçak Son Bölüm ile birlikte Ertan ile evlenir.Ertan'ın onu sevdiğini düşünür ve öyle bilmek ister.Kendini çok seven bir adam olan Serhat yerine oğlunun katili Ertan ile aynı yatağı Kaçak Son Bölümde paylaşacaktır.


Kaçak Son Bölüm ile birlikte evlilik kararı alan Nurgül bu kararı almasında en büyük etkenlerden biriside şüphesiz ki Teyze.Teyze bundan sonra Nurgül'ün yaşayacağı sıkıntılar için baş aktör olarak karşımıza çıkacaktır.Kaçak Son Bölüm ile birlikte teyze büyük bir hata yaptığının farkına sonradan varacaktır.



Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder