KEHRİBAR

KEHRİBAR
Kehribar Bölüm izle

Kategoriler

Reklam

Home » » Kaçak 24.Bölüm İzle 8 Nisan Salı

Kaçak 24.Bölüm İzle 8 Nisan Salı

Sponsorlu Bağlantılar

Kaçak Son Bölüm,Kaçak 29.Bölüm 8 Nisan Salı ATV'de

Kaçak Yeni Bölümü olan 24.Bölüm ile birlikte bizlerle olacak ve yeni heyecanlar yaşayacağız.Kaçak Son Bölümde İsmet Ali ve Serhat arasında süren savaş alevleniyor.Kaçak İzleyicisin merakla beklediği bölüm Kaçak 24.Bölüm Salı 20:00 da

Kaçak Son Bölümde yaşanan gelişmelerin ardından Serhat ve İsmet Ali arasında gerilim üst sınıra ulaştığı anda Merve yine araya girer.Kaçak Son Bölümde Merve Umut'un babası olduğunu söylemesi birden Serhat'ı yavaşlatır.Kaçak Son Bölümde Serhat öfkesini almak için bekleyecek mi ? Malum artık o oğlunun dedesi olacak ve nasıl bir gelişme olacak.Kaçak Son Bölümde Ertan yine sahneye çıkacak.Yine elinde bir silahla Kaçak Son Bölümde karşımıza çıkacak olan Ertan bu sefer neyin ve kimin peşinde.Kaçak Son Bölümde İsmet Ali kızının bu ihanetine artık daha fazla dayanabilecek mi? Yoksa Merve yine eskidn olduğu gibi aşk yaşadığı ve tekrar karşısına çıkan çocuğunun babası olan Serhat'a mı dönecek.Kaçak Son Bölümde bu soruların ve daha çok sorunun cevabını arıyoruz ve Kaçak Son Bölüm olan Kaçak 24.Bölüm ile birlikte bir takım cevaplar alacağız diye umut ediyoruz.

Kaçak Yeni Bölüm ile birlikte bir haftalık özlemimiz devam edecek.Yine ucu açık bir sahnede sonlanan Kaçak 23.Bölüm ardından bekleyiş bitiyor ve Kaçak Son Bölüm 8 Nisan akşamı bizlerle oluyor.Kaçak Son Bölümde yaşanacak gelişmeleri Kaçak Fragmanında izleyebilrisiniz. Kaçak yayında olduğu zaman ve sonrası biz Kaçak İzle olarak siz değerli Kaçak İzleyicisin karşısında olacağız.

Kaçak İzle Fan Sitesi

Aşağıda izleyeceğiniz video Resmi Site Olan www.atv.com.tr adresinden EMBED kodu ile yayınlanmaktadır.

Ekranı Büyütmek İçin Görüntüye Çift Tıklayınız...

Kaçak 24.Bölüm Fragmanı

Kaçak 24.Bölüm İzle


Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder