KEHRİBAR

KEHRİBAR
Kehribar Bölüm izle

Kategoriler

Reklam

Home » » Kaçak 26.Bölüm İzle 22 Nisan Salı

Kaçak 26.Bölüm İzle 22 Nisan Salı

Sponsorlu Bağlantılar

KAÇAK SON YENİ 26.BÖLÜM İZLE KAÇAK YENİ BÖLÜM 25. BÖLÜM SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL HD İZLE

Kaçak 26.Bölüm.Kaçak Son Bölüm.Kaçak Yeni Bölüm ile bizlerle birlikte olacak.Kaçak Son Bölüm 22 Nisan Salı Atv ve sitemiz Kaçak izle Fan sitesinde.

Kaçak 26.Bölüm Özeti İzle

Kaçak 25.Bölüm'de Ertan hiçte memnun olmayacağı bir haber alır.Kaçak Son Bölüm'de Merve Umut'un onun çocuğu olmadığını söyler ve Ertan bu söylemden müthiş etkilenir.Serhat Kaçak Son Bölüm'de Ertan'ı ortadan kaldırmak istediğini söyler.bu düşüncesini Merve ve arkadaşları ile paylaşan Serhat  Kaçak Son Bölüm'de kötü bir süprizle karşılaşır.Zor adamları silahlı adamları geride bırakan Serhat bir iğne ile  Kaçak Son Bölüm'de nakavt olur.

 Kaçak Son Bölüm'de Serhat artık Ertan'ın elindedir.Bu zamandan sonra akıl almaz işkencelere maruz kalacaktır. Kaçak Son Bölüm'de kalacağı işkence fiziki değil ama manevi olarak olacak. Kaçak Son Bölümlerde Ertan eve döşediği kameralar sayesinde Serhat'a yaşadığı anları kamera ile izletecek. Kaçak Son Bölüm'de yaşanacak bu olaylar sonrası Serhat çılgına döner.Onu nasıl bir kurtuluş bekleyecek. Kaçak Son Bölüm ile birlikte Serhat'ın akıbeti ne olacak. Kaçak Son Bölüm'de onu kim kurtaracak.

 Kaçak Son Bölüm'de yaşanacak gelişmelerden biriside Merve Serhat için İsmet Ali'den yardım ister. Kaçak Son Bölüm ile birlikte İsmet Ali bu yardım istediğine nasıl sevap verecektir. Kaçak Yeni Bölüm de İsmet Ali vefalı davranarak onu baş düşmanı olan Ertan'ın elinden kurtaracak mı?  Kaçak Son Bölüm'de arada kalan düşmanlık biter mi Umut'un arada olması olası bir barışı sağlar mı ?  Kaçak Son Bölüm yine heyecan dolu bölümü ile birlikte bizlerle olacak. Kaçak Son Bölüm'de yaşanacaklar ve Kaçak Yeni Bölüm'de gelişen olayları sizler için özet geçtik.Şimdi bizler ve siz Kaçak izle hayranlarının merakla bekleyeceği Kaçak 26.Bölüm 22 Nisan Salı Atv ekranlarında olacak.

Kaçak İzle Fan Sitesi

#‎büyükçaresizlik‬

Kaçak 26.Bölüm ATV Canlı İzle

Kaçak 26.Bölüm Fotoğrafları

Aşağıda İzleyeceğiniz Bölüm Videosu Resmi Site Olan www.atv.com.tr adresinden EMBED kodu ile yayınlanmaktadır.Ekranı Büyütmek İçin Video Başlayınca Görüntüye Çift Tıklayınız.

Kaçak 26.Bölüm İzle


Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder