KEHRİBAR

KEHRİBAR
Kehribar Bölüm izle

Kategoriler

Reklam

Home » » Kaçak 38.Bölüm - 30.09.2014

Kaçak 38.Bölüm - 30.09.2014

Sponsorlu Bağlantılar

Kaçak 38.Bölüm Tek Parça İzle 30 Eylül Salı

Kaçak

Kaçak'ta heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Zenginleşen kadrosu ile aksiyon bizleri yalnız bırakmıyor . Geçen sezondan kalan Kel Sait'in dizide kalması ile ayrı bir cephe daha açılmış oldu. Kaçak 38.Bölüm'de Ustura Faysal ve Sait buluşacak. ilk bakışta kavgalı gürültülü bir buluşma olacakmış gibi gelse de Sait yanaşacak bir liman aradığı için onunla çalışabilir. Ustura Faysal kızından umduğu ilgi alakayı ve yakınlığı göremez. Zamanında onu terk edip gitti sanan Tülay hala onu suçlamaktadır. Yaşadıklarını bilmediği için onu suçlayan Tülay gerçekleri açıklaması için babasına bir şans verecek mi? Serhat ve arkadaşlarının kanunsuzlar ile mücadelesi devam edecek. Şahingöz den aldıkları bilgiler dahilinde insan kaçakçılarının peşine düşen ekibin yoluna taş çıkmaya devam edecek. Serhat ve Faysal bu bölümde karşı karşıya gelecek mi? 


Ertan esir düşer ve zincire vurulur. Ertan birisini öldürdüğü için bir kardeş tarafından esir alınır ama bu kişi kimdir ? Ertan bir çok kişiyi öldürdü bakalım kaçıran adam kimin ağabeyi çıkacak. Kaçak Son Bölüm de Katerina ölümü ile sarsılan Ertan birde esir düşmesi onun için nasıl bir yol haritası çizileceğini gösterecek. Tüm parası da yanında olan Ertan bu işten nasıl sıyrılacak ?  Kaçak 38.Bölüm 30 Eylül Salı Atv ve sitemizde olacak.


Kaçak 38.Bölüm ATV Canlı İzle
Kaçak 38.Bölüm Fragmanı

Aşağıda İzleyeceğiniz Video www.atv.com.tr adresinden yasal olarak EMBED kodu ile verilmektedir.Tüm hakları resmi siteye aittir.
Not: Görüntüyü Büyütmek İçin Çift Tıklayınız.İleri geri sarma işlemi ok tuşları ile yapılır.


Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder