KEHRİBAR

KEHRİBAR
Kehribar Bölüm izle

Kategoriler

Reklam

Home » » Kaçak 40.Bölüm Son Bölüm - 14 Ekim 2014

Kaçak 40.Bölüm Son Bölüm - 14 Ekim 2014

Sponsorlu Bağlantılar

Kaçak Bu haftada kaldığı yerden devam ediyor. Kaçak Son Bölüm de yaşanan gelişmelerin ardından aksiyon devam ediyor.

Kaçak


Kaçak 40.Bölüm bu hafta yine aksiyona doyuracak. Serhat ve arkadaşlarının Kaçak Son Bölüm de bonzai ile mücadelesi Kaçak Yeni Bölüm ile kaldığı yerden devam edecek.  Ekip bu sefer Kel Sait'in peşinde daha önceki Kaçak Bölümlerinde yarım kalan hesap bu bölümde kapanacak mı ? Ustura Faysal yavaş yavaş kendi yüzünü göstermeye başladı. Kızını bulmak için bir çok mücadeleye giren Faysal kızını bulur ama istediği ilgiyi göremez aslında kızı da onu sever ama ona olan kızgınlığından dolayı bir türlü affetmek istemez. Bu akşam yayınlanacak olan Kaçak 40.Bölüm de tacizci patron dehşeti yaşanacak.  Kaçak izleyicisinin de nefret ettiği Tülay'ın patronu bu bölümde cezasın alacak hemde Faysal'ın elinde.Faysal bu sefer usturasını kullanacak mı? 

Faysal ile Serhat'ın yolları 'Kaçak Son Bölüm' de kesişecek mi? Kaçak'ta bu bölüm Kel Sait Serhat kapışması olacak. Ertan Faysal'a sırtını dayama niyetinde yaşadıklarından sonra hiç bir dostu kalmayan Ertan için Faysal bulunmaz bir nimet. Kaçak Son Bölüm de Faysal Merve'nin eski kocası olan Ertan'a kucak açacak mı ? Kel Sait hani amaçla Merve'nin evini basacak. Çocuğun Serhat'ta olduğunu öğrenmiş olabilir mi? Bu soruların cevaplarını  Kaçak 40.Bölüm 14 Ekim Salı akşamı alacağız. 

Kaçak 40.Bölüm Fragmanı

Aşağıda İzleyeceğiniz Video www.atv.com.tr adresinden yasal olarak EMBED kodu ile verilmektedir.Tüm hakları resmi siteye aittir.
Not: Görüntüyü Büyütmek İçin Çift Tıklayınız.İleri geri sarma işlemi ok tuşları ile yapılır.

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder