KEHRİBAR

KEHRİBAR
Kehribar Bölüm izle

Kategoriler

Reklam

Home » » Melekler Uyurken Oyuncu Kadrosu

Melekler Uyurken Oyuncu Kadrosu

Sponsorlu Bağlantılar

Melekler Uyurken oyuncuları arasında yer alan Engin Akyürek geçen sezonun fenomen dizilerinden birisi olan Kara Para Aşk ile ekranlara gelmiş ve Tuba Büyüküstün ile birlikte rol almıştı. Diziyi adeta alıp götüren bu çiftte bir polis olan oyuncu şimdi nasıl bir karakter ile karşımıza çıkacak görüp bakacağız. Yine iyi bir rol ile karşımıza çıkacak ve hayranlarını sevindirecektir diye düşünüyoruz.

Melekler Uyurken izle Sitesi 


Melekler Uyurken hangi kanalda sorusu ise henüz netlik kazanmadı. Dizi için şuan sadece bir isim var ve dizinin satışı ve geleceği henüz belli değil. Dizinin yapımcısı da belli değil ama bizler dizinin yine Ay yapım imzalı olmasını bekliyoruz. Engin Akyürek’in bu şirketten ayrıldığını düşünmüyoruz ve var olan kontrat ile birlikte bu yeni projede yer alacağını düşünüyoruz. Son dönemde adı başka film şirketleri ile anılmayan oyuncu bakalım yine Ay yapım ile mi çalışacak.

Açmış olduğumuz fan sitesi ile Melekler Uyurken Canlı izle seçeneği de sizlere sunulacak. Ayrıca dizi başladığı zaman yayınlarımız ve son bölüm videoları ile birlikte sizlerle olacağız. Bundan sonra her zaman yine size en iyi bilgileri vermek için çalışacak ve bunları yazılarımız ile sizlere ulaştıracağız. Bakalım ortaya nasıl bir iş çıkacak.


Melekler Uyurken Fragmanı ise henüz yayında değil. Haber henüz daha çok taze olduğu için detay ve Teaser çıkmadı ama az bir zaman içerisinde sizlerle olacaktır. Melekler Uyurken tanıtım fragmanı ile birlikte sizlerle olacağız ve bununla birlikte aklımızda kalan soru işaretleri de giderilmiş olacaktır .
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder