KEHRİBAR

KEHRİBAR
Kehribar Bölüm izle

Kategoriler

Reklam

Home » » Kaçak 27.Bölüm Fragmanı İzle

Kaçak 27.Bölüm Fragmanı İzle

Sponsorlu Bağlantılar

KAÇAK 27. SON YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE.KAÇAK 27.BÖLÜM 29 NİSAN SALI ATV

Kaçak Son Bölüm Fragmanı yayında.Kaçak 27.Bölüm Fragmanı konumuzun devamında.Serhat Kaçak Son Bölüm'de kurtulabilecek mi? Kaçak Son Bölümde Serhat'ın akıbeti merak konusu.Kaçak Yeni Bölüm 29 Nisan Salı arv ve Sitemiz Kaçak İzle Fan sitesinde.

Kaçak Son Bölüm'de Serhat bir hücrede hapis kalır.Ertan onunla oyun oynamak isterken yaptığı oyun Serhat'ı iyice çökertir.Ertan ondan öcünü almak için Nurgül'ü kullanır.Kaçak Son Bölüm'de Serhat acılarına nasıl son verecek ? Ondan umudunu kesen Nazmi ile Dadaylı birbirine düşer.Kaçak Son Bölüm ile birlikte Serhat gerçekten o hale geldimi yoksa bunlarda oyunun bir parçası mı ? O kadar güçlü bir adamın Kaçak Son Bölümde gördüğümüz hala düşmesi normal mi?

Kaçak Son Bölüm'de Nazmi ve Dadaylı onun tek umudu.Nitekim yayınlanan Kaçak 27.Bölüm Fragmanında da gördüğümüz gibi onun  ölmesini isteyen bir tek Ertan deiğil.İsmet Ali hala ona kin dolu ve Kaçak Son Bölümde de ölmesini isteyecektir.Merve onu kurtarmak için daha çok çaba sarf etmeli.Kaçak Son Bölümle birlikte herkes Serhat'a öldü gözü ile bakıyor.Serhat içinde olduğu bu çukurdan Kaçak Son Bölümde nasıl kurtulacak.Kaçak Son Bölümde Nurgül bazı şeylerden şüphe duyar ve soluğu Merve'nin yanında alır.bu konuşmadan Ertan nasıl etkilenecek ve Merve ona neler söyleyecek.Kaçak Son Bölüm 29 Nisan Salı günü bizlere olacak.Kaçak 27.Bölüm 29 Nisan Salı Atv ve sitemiz olan Kaçak İzle Fan sitesinden canlı takip edilebilecek.

Kaçak İzle Fan Sitesi


Kaçak 27.Bölüm Fragmanı

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder