KEHRİBAR

KEHRİBAR
Kehribar Bölüm izle

Kategoriler

Reklam

Home » » Kaçak 31.Bölüm İzle 27 Mayıs Salı

Kaçak 31.Bölüm İzle 27 Mayıs Salı

Sponsorlu Bağlantılar

KAÇAK SON BÖLÜM İZLE,KAÇAK YENİ BÖLÜM,KAÇAK 31.BÖLÜM 27 MAYIS SALI

Kaçak Yeni Son Bölüm 27 Mayıs Salı bizlerle olacak.Kaçak 31.Bölüm dolu içeriği ile bizleri ekranlara bağlamaya geliyor.Kaçak'ta Serhat Merve ve Nurgül arasında kalır.Nazmi'nin durumu ne olacak ?

Kaçak Yeni Bölüm ile bu haftada bizlerle olacak.Kaçak Son Bölüm de yarım kalan heyecan bu haftada devam edecek.Kaçak Son Bölüm de Nazmi ile biten bölüm kaldığı yerden devam edecek.yayınlanan Kaçak Son Bölüm Fragmanı Nazmi hakkında bizlere bir fikir vermiyor.Serhat Nazmi'nin arabasını bulur ama Nazmi biraz uzak bir yerde kazaya maruz kaldı.Kaçak Son Bölüm de heyecan doruk yapacak.Serhat Nazmi'yi Kaçak Son Bölüm de bulabilecek mi ? Kaçak Son Bölüm de Nazmi nin akıbeti en çok merak edilen konu.Birisi Nazmi'yi bulup hastahaneye getirmiş olabilir.Serhat Nazmi'yi hiç bulamamış olabilir.Kaçak Son Bölüm de bunun cevabını  alacağız.

Diğer yandan Merve ve Nurgül arasında artan gerilim devam edecek gibi gözüküyor.Kaçak Son Bölüm de Merve'ye açık açık Serhat'tan uzak durmasını söyleyen Nurgül bakalım Serhat'ın Umut'un oğlu olduğunu öğrendi zaman ki tepkisi ne olacak.Kaçak Son Bölüm de Serhat Umut'un yanına giderek onun yanında olduğunu gösterir.Umut onun babası olduğunu öğrendiği zaman Kaçak Son Bölüm de tepkisi nasıl olacak ? Onu sahiplenecek mi yoksa yine Ertan'ın mı yanında olacak.


Kaçak Son Bölüm de Ertan bu sefer daha büyük oynuyor gibi gözüküyor.Bir çantada nükleer işaretlerin olduğu aletler Kaçak Son Bölüm Fragmanında gözümüze çaptı.Ertan neyin peşinde koşuyor.Kaçak Son Bölüm de Kel Sait yine sahnede olacak.Bu sefer Serhat'ın gazabından Kaçak Son Bölüm de kurtulabilecek mi? Kaçak Son Bölüm Kel intikam peşinde koşacaktır muhakkak.

Kaçak İzle Fan Sitesi


KAÇAK BAŞLADI... #izpeşinde


Uyarı :Aşağıda İzleyeceğiniz Video www.atv.com.tr adresinden yasal olarak EMBED kodu ile verilmektedir.Tüm hakları resmi siteye aittir.
Not: Görüntüyü Büyütmek İçin Çift Tıklayınız.İleri geri sarma işlemi ok tuşları ile yapılır.

Kaçak 31. Son Bölüm  İzle

Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum :