KEHRİBAR

KEHRİBAR
Kehribar Bölüm izle

Kategoriler

Reklam

Home » » Kaçak 32.Bölüm Fragmanı

Kaçak 32.Bölüm Fragmanı

Sponsorlu Bağlantılar

KAÇAK SON BÖLÜM FRAGMANI,KAÇAK 32.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI,KAÇAK YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA.

Kaçak Son Bölüm Fragmanı yayınlandı.Kaçak 32.Bölüm 3 Haziran Salı Atv'de.Kaçak Son Bölüm de Fatih Serhat ve arkadaşlarını ele verecek mi ? Kaçak Son Bölüm de Ertan bir hain arıyor.Kaçak 32.Bölüm Salı 20:00 Atv de ve sitemiz Kaçak izle Fan sitesinde.

Kaçak 32.Bölüm ile izlerle birlikte olacak.Kaçak Son Bölüm de Fatih Serhat'ı takip ettikten sonra saklandıkları yeri öğrenir.Fatih bunu İsmet Ali'nin tekrar gözüne girmek için Kaçak Son Bölüm de kullanabilir.Kaçak Son Bölüm Fragmanı yayınlandı.Kaçak Son Bölüm de Fatih ismet Ali'ye gider ve bir süprizim var der ama bu nedir ? gerçekten onları ele verecek mi ? Kaçak Son Bölüm de Fatih burak tarafından istenmeyen adamdır.Bunu bilen Fatih yinede Serhat ve arkadaşlarının yerini söyleyecek mi ?


Kaçak Son Bölüm de bir banka soygununa şahit olacağız.Ama bu soyguncular baltayı taşa vururlar.Kaçak Son Bölüm de yaşanan bu soygun sırasında  adamların en büyük şanssızlığı Serhat ve ekibinin orada olması.Kaçak Son Bölüm de Dadaylı yine şovunu yapar :) Kaçak Son Bölüm ile birlikte her zaman olduğu gibi yine aksiyonu bol bir bölüm bekliyoruz.Serhat Dadaylı ve Nazmi neden ve ne için bankaya giderler tasadüf  mü yoksa bir haber mi alırlar ? bunun cevabını almak için Kaçak 32.Bölüm 3 Haziran salı akşamını bekliyoruz.


Kaçak Son Bölüm de Ertan İsmet Ali'yi içeriden yıkmak amacında.Bunun için bir haine ihtiyaç var.Burak birisini bilgisayar başında yakalar.Kaçak Son Bölüm de bu kişi Fatih olabilir mi ? Kaçak Son Bölüm de kel Sait ve İsmet Ali karşı karşıya gelebilir.Kaçak Son Bölüm de kendisini içeri tıktıran ismet Ali'yi hiç unutmayan Sait intikam için geri gelir.Kaçak Son Bölüm heyecan dolu bölümü ile bizlerle olacak.Kaçak yeni Bölüm ekranlara gelecek yer yerinden oynayacak.Bizleri televizyon ekranlarına kilitleyecek olan Kaçak 32.Bölüm aynı günüde ve saatinde ATV'de

Kaçak izle Fan Sitesi


Kaçak 32.Bölüm Fragmanı izle

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder