KEHRİBAR

KEHRİBAR
Kehribar Bölüm izle

Kategoriler

Reklam

Home » » Kaçak 27.Bölüm Fotoğrafları

Kaçak 27.Bölüm Fotoğrafları

Sponsorlu Bağlantılar

KAÇAK 27.BÖLÜM FOTOĞRAFLARI.KAÇAK YEN SON BÖLÜM FOTOĞRAFLARI YAYINDA

Kaçak Yeni Bölüm' ait fragmanlar yayınlandı.Kaçak Son Bölüm'e ait fotoğrafları konumuzun devamında bulabilirsiniz.Kaçak 27.Bölüm Fotoğraf galerisi.

Kaçak izle olarak sizler için derlemiş olduğumuz Kaçak 27.Bölüm fotoğraf ve yorumlarını aşağıda bulabilirsiniz.Diğer bölümlerden farklı olarak bu bölüm yine Serhat'ın esaretinde geçecek.Serhat Kaçak Son Bölümde o cehennemden nasıl kurtulacak.Serhat Akıl sağlığına Kaçak Son Bölüm'de kavuşabilecek mi? Ertan bu oyunu daha ne kadar sürdürecek.Kaçak 27.Bölüm ile birlikte Serhat nasıl kurtulacak.Kaçak 27. Son Bölüm 29 Nisan Salı Atv ve Sitemiz Kaçak izle Fan Sayfamızda.,

Kaçak 27.Bölüm Fotoğrafları


Kaçak Son Bölüm'de bir hücreye kapatılan ve izletilen görüntülerde eski eşini Ertan'ın kollarında gören Serhat çıldırmıştır.Akli dengesi Kaçak Son Bölüm ile birlikte iyice bozulan Serhat Nurgül'ün de hayalini görecektir.



Kaçak Son Bölüm'de Dadaylı ve Nazmi Merve ile yardımlaşarak Serhat'ın izini sürmeye devam edeceklerdir.Herkesin öldü gözü ile baktığı Serhat'a Kaçak Son Bölüm'de Dadaylı sahip çıkacaktır.Onun ölümüne bir tek o inanmaz.


Dadaylı her zaman olduğu gibi Kaçak Son Bölüm'de de hazır kıta beklemektedir.Ondan gelecek bir haber için sabırsızlıkla bekleyen ve araştırmasını sürdüren Dadaylı ve Nazmi bakalım Kaçak Son Bölüm'de bir ize ulaşabilecek mi ?


Kaçak Son Bölümde izle hayranlarının göreceği sahnelerden biriside bu sahne.Kaçak Son Bölümde Serhat ve Nurgül yine karşı karşıya.Ama bu sahne büyük ihtimalle eski hayattan alınma bir görüntü diye düşüyoruz.Kaçak Son Bölüm'de Serhat'ın kurtulma ihtimalini zayıf görüyoruz.Kurtulsa bile bu Kaçak Son Bölüm son Sahnede olabilir.



Yine Kaçak Son bölümde hayal ürünü olarak izleyeceğimiz sahnelerden biriside bu sahne.Nurgül Serhat'ın yanında gözüken bu sahne yine Serhat'ın kafasında canlandırdığı bir sahne olabilir.Kaçak Son Bölüm 29 Nisan Salı Atv'de


Dayanılmaz acılara ve işkenceye Kaçak Son Bölüm ile birlikte devam eden Ertan bir yandan da onu hayatta tutarak acısını katlamak için uğraşıyor.Kaçak Son Bölümde izleyeceğimiz sahnelerden biriside Serhat'ın tedavi olduğu bu sahne.


Yine bu sahne bizlere acaba Kaçak Son Bölümde Serhat kurtulacak mı diye sorduran bir kare.Yine bitkin bir halde gözüken Serhat dışarıda bir yerde görünüyor.Serhat kurtulabilecek mi ? Kaçak Son Bölümde en çok merak edilen konu artık bu.



Rusyalıyı ilk kez bu şekilde görüyoruz.Rusyalı neden bu kadar korkmuş ve eline silah almış.Kaçak Son Bölüm'de yine bir baskın sahnesi izleyebiliriz.Acaba bu baskın serhat'ın tutulduğu yer olabilir mi? Kaçak Son Bölüm salı günü bizlerle olacak.







Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder