KEHRİBAR

KEHRİBAR
Kehribar Bölüm izle

Kategoriler

Reklam

Home » » Gürkan Uygunun Yeni Dizisi Kaçak

Gürkan Uygunun Yeni Dizisi Kaçak

Sponsorlu Bağlantılar


Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı 'Memati' karakteriyle fenomen olan Gürkan Uygun'un başrolünü oynadığı Kaçak dizisinin çekimleri, geçtiğimiz günlerde Sivas'ın Divriği ilçesinde başladı. Yakında atv ekranında izleyiciyle buluşacak olan dizide; Uygun'un yanı sıra Berk Hakman, Mustafa Avkıran ve Begüm Birgören gibi ünlü oyuncular rol alıyor.



KAÇAK DİZİSİ ESKİ BİR POLİSİN ÖYKÜSÜ 

Uzun bir hazırlık sürecinin ardından çekimlerine başlanan 'Kaçak', aksiyon dolu öyküsüyle dikkat çekiyor. Dizi; yeraltı dünyasının en acımasız adamının oğlunu öldüren ve bu yüzden kimliğini değiştirerek Anadolu'da ücra bir kasabada kahvecilik yapmaya başlayan eski bir polisin hikayesini anlatıyor. Dizide 'Serhat Hakeri' karakterini canlandıran Gürkan Uygun, çekimler için kahve ocağının başına geçti. Yöre halkıyla kısa sürede kaynaşan oyuncular, çekim aralarında kahvede halkla oturup bol bol sohbet etti.

YENİ SEZONUN İDDİALI YAPIMI KAÇAK


Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği 'Kaçak'ın senaryosunu Zülküf Yücel yazıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Volkan Kocatürk oturuyor. İddialı dizi, yakında atv ekranında olacak.

Kaçak Dizisi Ne Zaman Başlıyor,Kaçak Dizisi Oyuncuları,Kaçak Dizisi Oyuncu Kadrosu,Kaçak Dizisi Hangi Kanalda,Kaçak Dizisi Memati,Kaçak Dizisi Gürkan Uygun ,Gürkan Uygun Yeni Dizisi,Kaçak Dizisi Fragman,Kaçak Dizisi İlk Bölüm İzle,Kaçak Dizisi Bölümleri,Kaçak Dizisi Oyuncu Kadrosu,Kaçak Dizisi İzle
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder