KEHRİBAR

KEHRİBAR
Kehribar Bölüm izle

Kategoriler

Reklam

Home » » Kaçak Dizisi Oyuncusu Mustafa Avkıran Kimdir ?

Kaçak Dizisi Oyuncusu Mustafa Avkıran Kimdir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Çok yakında Atv ekranlarında başlayacak olan Gürkan Uygun'un Kaçak dizisi oyuncularından olan Mustafa Avkıran Kimdir ?


1963 yılında Gaziantep'te doğdu. 1983'te Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun oldu. İstanbul Devlet Tiyatrosu'na sanatçı kadrosu ile katıldı ve Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndaki yüksek lisansını bitirdi.

1993-1995 yılları arasında Antalya Devlet Tiyatrosu'nda müdürlük yaptı. Daha sonra Övül Avkıran ve Naz Erayda ile 5. Sokak Tiyatrosu'nu kurdu. 2000'de Tiyatro Oyunevi ile birlikte İSM 2. Kat'ı kurdu.

Çağdaş bir performans sanatları merkezi olarak açılan garajistanbul'un kurucularından olan Avkıran, daha sonra garajistanbul'un sanat yönetmenliği görevini üstlendi.

Mustafa Avkıran - Oyuncu2006 - Ezo Gelin : Bilal Ağa 2005 - Köpek : Reşat 2005 - Kayıt Dışı : Ercan 2002 - Kınalı Kar : Cabbar 2000 - Kurşun Kalem 1999 - Köstebek : Kahya 1999 - Yılan Hikayesi : Bombacı 1989 - Ayaşlı ve Kiracıları 1987 - Ateşten Günler

Kaçak Dizisi Ne Zaman Başlıyor,Kaçak Dizisi Oyuncuları,Kaçak Dizisi Oyuncu Kadrosu,Kaçak Dizisi Hangi Kanalda,Kaçak Dizisi Memati,Kaçak Dizisi Gürkan Uygun ,Gürkan Uygun Yeni Dizisi,Kaçak Dizisi Fragman,Kaçak Dizisi İlk Bölüm İzle,Kaçak Dizisi Bölümleri,Kaçak Dizisi Oyuncu Kadrosu
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder