KEHRİBAR

KEHRİBAR
Kehribar Bölüm izle

Kategoriler

Reklam

Home » » Mustafa Avkıran Kaçak Dizisinde Mafya Babası Olacak

Mustafa Avkıran Kaçak Dizisinde Mafya Babası Olacak

Sponsorlu Bağlantılar

Usta oyuncu Mustafa Avkıran bu güne kadar değişik projelerde farklı karakterle karşımıza çıkmıştı.Avkıran Kaçak dizisinde ise Mafya babasını canlandıracak.

Yakında Atv ekranlarında başlayacak olan "Kaçak" dizisi birbirinden ünlü oyuncuları kadrosuna katarak çekimlere başladı.Başrollerini Memati karakteri ile ün yapan Gürkan Uygun'un oynadığı Kaçak dizisinde rol alan Mustafa Avkıran Serhat Hakeri'nin düşmanı mafya babası İsmet Ali Topçuoğlu ile karşımıza çıkacak.


Dizide Gürkan Uygun'un canlandırdığı Serhat Hakeri ile Mustafa Avkıran'ın canlandırdığı İsmet Ali Topçuoğlu arasında kıyasıya bir kapışma yaşanacak.

Sivas'ın Divriği ilçesinde çekimleri süren Kaçak dizisi oyuncularından Mustafa Avkıran canlandırdığı İsmet Ali Topçuoğlu karakteri ile ilgili Şunları söyledi ;  "İsmet Ali Topçuoğlu karakteri bugüne kadar oynadığım karakterlerden çok farklı bir karakter. Ben bugüne kadar babayı oynamıştım elbette ama bu bir mafya babası ve gücü temsil ediyor. Ben de şu anda onunla tanışmaya çalışıyorum."

Başrollerinde Gürkan Uygun, Berk Hakman, Mustafa Avkıran, Begüm Birgören ve Özlem Yılmaz'ın yer aldığı dizi, yeraltı dünyasının en acımasız adamlarından birinin oğlunu öldüren ve bu yüzden de kimliğini değiştirerek Sivas-Divriği'de kahvecilik yapmaya başlayan eski bir polisin hikâyesini anlatıyor.
KAÇAK, çok yakında atv'de… 


Kaçak Dizisi Ne Zaman Başlıyor,Kaçak Dizisi Oyuncuları,Kaçak Dizisi Oyuncu Kadrosu,Kaçak Dizisi Hangi Kanalda,Kaçak Dizisi Memati,Kaçak Dizisi Gürkan Uygun ,Gürkan Uygun Yeni Dizisi,Kaçak Dizisi Fragman,Kaçak Dizisi İlk Bölüm İzle,Kaçak Dizisi Bölümleri,Kaçak Dizisi Oyuncu Kadrosu,Kaçak Dizisi İzle
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder