KEHRİBAR

KEHRİBAR
Kehribar Bölüm izle

Kategoriler

Reklam

Home » » Oya Doğan Kaçak Dizisini Yazdı

Oya Doğan Kaçak Dizisini Yazdı

Sponsorlu Bağlantılar


Gürkan Uygun’un Kurtlar Vadisi’nden ayrıldıktan sonra ne oynayacağını en çok merak edenlerden biri bendim. Çünkü 10 sene Memati karakterine hayat verdikten sonra izleyicinin algısını nasıl kıracağı muammaydı. Uygun’un yapacağı en mantıklı şey değişimi yavaş yavaş gerçekleştirmekti. Yani yine bir erkek işinde rol almalıydı. Zaten o da öyle yaptı. Senaryosunu Zülküf Yücel’in yazdığı, yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği Kaçak dizisiyle anlaştı. Geçtiğimiz gün Süreç Film’e gidip yapımcılar Ali Gündoğdu ve Asena Bülbüloğlu’yla projenin detaylarını konuştum. Öncelikle Kurtlar Vadisi’nden sonra ekrana iddialı bir erkek işi gelmesi gerektiğini savunan biri olarak işin duygusunu beğendiğimi söylemeliyim.


Gelelim projenin detaylarına… Kaçak Dizisi, yeraltı dünyasının en acımasız adamının oğlunu öldüren ve bu yüzden de kimliğini değiştirerek Sivas’ta kahvecilik yapmaya başlayan eski bir polisin yani Serhat Hakeri’nin hikâyesini anlatıyor. Tabii ki Serhat’a Gürkan Uygun hayat veriyor. Dizide, Berk Hakman, Mustafa Avkıran, Begüm Birgören, Özlem Yılmaz, İnanç Konukçu, Hasan Küçükçetin, Selda Özer, Şener Kökkaya rol alıyor. Kuzey Güney’de fırıncı Sami Bey olan Mustafa Avkıran, bu kez karşımıza yer altını dünyasının en acımasız adamı olarak İsmet Topçuoğlu olarak çıkacak. Selda Özer eşi Nimet’i canlandıracak. Berk Hakman ve Begüm Birgören daha önce Seher Vakti’nde birlikte oynamıştı. Bu kez karı-koca olarak karşımıza çıkacaklar. Yolu Sivas’tan tekrar İstanbul’a düşen ve kendi adalet anlayışını uygulayan, modern Robin Hood hikâyesinin kahramanları ise Serhat Hakeri yani Gürkan Uygun, Dadaylı Tahir Hasan Küçükçetin ve doktor Nazmi İnanç Konukçu olacak. İnanç, Behzat Ç.’deki Hayalet’ten sonra bu kez eski bir polise hayat verecek. Yapımcı Asena Bülbüloğlu, “Dizi ciddi anlamda bir erkek işi gibi görünse de, bir yandan ciddi bir kadın draması da olacak. Begüm Birgören ve Özlem Yılmaz bu acımasız dünyanın içinde aksesuar gibi kalmayacak” diyor. Kaçak Dizisi , eylülün ikinci haftası atv’de ekrana gelecek. Bakalım, yarattığı yüksek beklentinin karşılığını nasıl verecek?



http://haber.gazetevatan.com/ekranlarin-yeni-robin-hoodu-kacak-olacak/562259/4/yazarlar


Kaçak Dizisi Ne Zaman Başlıyor,Kaçak Dizisi Oyuncuları,Kaçak Dizisi Oyuncu Kadrosu,Kaçak Dizisi Hangi Kanalda,Kaçak Dizisi Memati,Kaçak Dizisi Gürkan Uygun ,Gürkan Uygun Yeni Dizisi,Kaçak Dizisi Fragman,Kaçak Dizisi İlk Bölüm İzle,Kaçak Dizisi Bölümleri,Kaçak Dizisi Oyuncu Kadrosu,Kaçak Dizisi İzle
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder