KEHRİBAR

KEHRİBAR
Kehribar Bölüm izle

Kategoriler

Reklam

Home » » Kaçak 13.Bölüm Fragmanı 7 Ocak 2014 Salı

Kaçak 13.Bölüm Fragmanı 7 Ocak 2014 Salı

Sponsorlu Bağlantılar

Kaçak 13.Bölüm Fragmanı Youtube izle.

Öncelikle sitemizin siz değerli ziyaretçilerinin Yeni Yılını en içten dileklerimle kutluyorum.Yeni yılın biz kendi açımızdan bakarsak Kaçak izle sitesi ve ziyaretçilerinin de istediği gibi aksiyonu bol bölümler dileyerek geçmesini diliyoruz."Kaçak 13.Bölüm" maalesef Yılbaşı gecesine denk gelmesi dolaysıyla izleyemeyeceğiz.Kanal yönetimi ve yapımcı firma Kaçak Son Bölüm ün yılbaşı gecesi yayınlanmasını uygun görmemiş olacak ki bu haftaki bölüme ara verdi.Kaçak 13.Bölüm neden yok diye soranlara bu açıklamamız ile bir cevap vermiş olalım.Kaçak 13.Bölüm Fragmanı çıkar çıkmaz sizinle bu başlık altında paylaşacağız.Kaçak Yeni Bölüm ün 7 Ocak Salı yayınlanmasını bekliyoruz.Yeni bilgiler geçtiğinde sizinle paylaşmaktan mutluluk duyacağız.

Bizi Takip Edin Kaçak izle Fan Sitesi

"Kaçak Son Bölüm" bitti ve heyecanımız yine kursağımızda kaldı desek yeridir.Serhat ve Arkadaşları Dadaylı ve Doktor Nazmi artık iyice sıkıştırmaya başlamıştır babaları."Kaçak 13.Bölüm" de Serhat ve ekibi bu sefer fuhuş işinde olan kişilerin peşine düşer.

Bu işte olanları ve genç kızları zengin iş adamlarına pazarlayan şebekeyi çökertmek isteyen Serhat Kaçak izle ekranlarında yayınlanan bölümde bunların peşine düşer ve bu uzağa düşmüş kızlara yardım etmek için kolları sıvar..

Ertan bu bölümde daha kendine emin ve Serhat la bire bir mücadele edecek seviyede görür kendini.Babası ve diğer adamları toplar ve kendini artık o lider koltuğunda olduğunu hepsine iletir.Kendisine karşı olanlarada sürpriz var dır Ertan'ın .Elinde onları hapse tıktıracak kadar delil vardır ve bunları kanuna teslim etmekle Tehdit eden Ertan Topçuoğlu'nun yaşadığını öğrenince biraz tedirgin olur..

İsmet Ali'yi odasında ziyaret eden Ertan artık cesaretini gösterir ve onun devrinin bittiğini haykırır adeta.Ertan atık silah değil aklını kullanmaya karar verir."Kaçak" nasıl oynuyorsa Ertan'da o şekilde oynayacaktır ve Serhat'ı Zayıf noktasından vurmaya çalışacaktır."İnsanniyet". Evet Kaçak Son Bölüm bu haftalık bu kadar bakalım "Kaçak Yeni Bölüm" bizlere neler getirecek.


Kaçak 13.Bölüm Fragmanı
Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum :

  1. Bu haftaki bölümü o kadar heyecanla bekliyordum ki malesef o içi geçmiş yılbaşı programlarına kaldık yine

    YanıtlaSil