KEHRİBAR

KEHRİBAR
Kehribar Bölüm izle

Kategoriler

Reklam

Home » » Kaçak 13.Bölüm Yeni Fragmanı 7 Ocak 2014 Salı

Kaçak 13.Bölüm Yeni Fragmanı 7 Ocak 2014 Salı

Sponsorlu Bağlantılar

Kaçak 13.Bölüm Fragmanı yayınlandı.Kaçak dizisine ait Son  Bölüm Fragmanı yayında...

Kaçak Yeni Bölüm ile bizlerle birlikte olacak. Serhat ve arkadaşları dadaylı Nazmi ile birlikte bu sefer de Rus Fuhuş şebekesini  hedef alacaklardır.Ama bu çete Ertan desteklidir.Ertan İsmail aracılığı iel bu çeteye destek vereceğini daha önceki bölümlerde izlediğimiz gibi bildirmişti.Kaçak Son Bölüm de ekip bu şebekenin peşine ve kafada ki ismi avlamak için çalışama yapacak.

Bakalım "Kaçak" ve ekibi tabutta ki bombadan kurtulabilecek mi ? Ertan mı Serhat mı bu raundu kazanacak."Kaçak 13.Bölüm" bizler bu soruların cevabını verecek diye umuyoruz.Serhat ve arkadaşları bir  villaya baskın yapacaklar ama gördüğümüz kadarı ile baskına hazırlıklı bir yere saldıracaklar ve yine bu ekibin başında ki isim Ertan...

Ertan artık zekası ile hareket etmeye başlamıştır. Herşeyi önceden ve Serhat'tan erken düşünmeye gayret edecektir.Artık başta ki adam odur ve bazı işleri doğru yapması gerekiyor yoksa oda Topçuoğlu gibi yerinden olabilir.Bu hayat zor bir hayat bıçak sırtı bir yaşam.Kaçak izle bize yine heyecan ve aksiyon dolu bir bölüm sunacak ve bizler "Kaçak Son Bölüm" ile birlikte sizlerle olacağız.  

Kaçak izle Fan Sitesi

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder