KEHRİBAR

KEHRİBAR
Kehribar Bölüm izle

Kategoriler

Reklam

Home » » Kaçak 14.Bölüm Fragmanı 14 Ocak 2014 Salı

Kaçak 14.Bölüm Fragmanı 14 Ocak 2014 Salı

Sponsorlu Bağlantılar

Kaçak 14.Bölüm Fragmanı yayınlandı.Kaçak dizisine ait Son  Bölüm Fragmanı yayında...

Kaçak Son Bölüm yine heyecan dolu bir bölüm ile 14 Ocak akşamı bizlerle olacak. Herşey artık daha karmaşık bir hal almaya başlıyor.Ertan İsmet Ali'yi vurarak kendisine bir cephe daha açacaktır.Bir yandan da Serhat ve arkadaşları ile mücadele etmek zorunda kalacaktır.

Ertan yine kendine güvenen halleri ile ortalarda gezmeye devam edecektir.Ama bu kendine aşırı güven başına iş açabilecek potansiyele sahiptir.Nitekim yayınladığımız Kaçak 14.Bölüm Fragmanı görüldüğü üzere son sahnede Ertan vuruluyor.Ama Ertan bu yaş yere yatmaz bir önlemini almıştır diye düşünüyorum.Merak ettiğimiz Konu Kaçak 14.Bölüm izle de Ertan birisi ile buluşuyor.Pek net gözükmüyor ama sanırım o kişi daha önce İsmet Ali'nin masasından kalkan adamlardan birisi gibi geldi.

Bu arada "Kaçak izle" de Serhat ve arkadaşları Dadaylı ve Doktor Nazmi yine iş başında .Yine birilerinin peşine düşecek olan ekip bakalım ne gibi zorluklarla mücadele edecek ve kimlerin tekerine çomak sokacak göreceğiz.Ve Kaçak 14.Bölüm de beklenen sorumuz Ertan vurulma anı olacak.Gerçekten vurulacak mı yoksa önlemini almışmıydı Ertan izleyip göreceğiz.

Ve son söz Serhat Hakeri'den "Ölüler iyi bilir yaşamak güzeldir."



Kaçak izle Fan Sitesi

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder