KEHRİBAR

KEHRİBAR
Kehribar Bölüm izle

Kategoriler

Reklam

Home » » Kaçak Dizisi Serhat Hakeri Kimdir

Kaçak Dizisi Serhat Hakeri Kimdir

Sponsorlu Bağlantılar

Ekranların sevilen dizisi Kaçak dizisinde Serhat Hakeri olarak izlediğimiz karakterin hayat öyküsü. Kaçak 16. Bölüm fragmanı izle, Kaçak 16. Bölüm fragmanı seyret, Kaçak 16. Bölüm fragmanı Hd izlemek burada, Kaçak 16. Bölüm fragmanı ile ATV izle


Serhat Hakeri daha önceki yaşamında polis olan bir adamdır.Bir dönem emniyette çalışırken bir teklif gelir ve onu mafyanın içerisine sokmaya karar verir amirleri.Bu bir gizli görevdir ve sırdır.Emniyette Hamido adında başkomiser tarafından Mafya içerisine empoze edilen Kaçak Serhat burada topladığı istihbarat bilgilerini merkeze iletmekle görevlidir.Ama bu iş bu kadar kolay değildir.Mafyanın güvenini kazanmak için seninde pis işler yapman gereklidir.Kaçak Serhat bunu yapar ama işine fazlası ile kapılan serhar bir noktadan sonra artık insani duyguları ile hareket etmeye başlar.Mafya yumuşak adam sevmez sertlik onların yapısında vardır.Ve işine duygularını karıştırdığın zaman içinden çıkılmaz bir hal alır.

Ve nihayetinde kimliği açığa çıkan Serhat yakalanır ve ölüme az bir süre kala adamların dalgınlığını da fırsat bilerek Kaçak olmaya karar verir.Ama bunu yaparken bir hata yapar oda mafya babası olan İsmet Ali'nin oğlunu öldürmüştür.Buda onun için kaçak hayatının başlaması anlamına gelir.Ve serüven başlar.Bölümlerini severek izlediğimiz Kaçak izleyicilerinin her hafta Salı günlerini iple çektiği Kaçak Son Bölüm Serhat Hakeri'nin geçmiş ve günümüze ait yaşam öyküsünü konu almaktadır.Mafyayı çok iyi bilen birisi olarak mafyanın kökünü kurutmaya kararlı olan Serhat bu iş için kendini eşini hatta çocuğunu feda etmiştir.Her ne kadar çocuğunu düşmanı olan Ertan öldürmüş olsa da geçmişte yaptığı bir hatanın sonucu oğlunun yaşamı da sona ermiş oldu.Şimdi ise geçmişi ile yüzleşmenin vakti gelmiştir.Zaman intikam zamanıdır.Ama bunu yapar iken yine sevdiklerine zarar verdirmemeli onları korumalıdır.Masumları korumak Kaçak için en büyük öncelik olacaktır.Kaçak izle Her salı Atv ekranlarında evlerimize konuk oluyor.Acı dolu bir yaşam sonrası kurtarılan hayatlar hayata geri dönüşler yeni ve eski hayat ile yüzleşme hepsi Kaçak Son Bölüm ile birlikte yaşanacak.Bizlerde sizler gibi Kaçak Yeni Bölüm için televizyon başına geçiyor ve serüvenimize ortak oluyoruz.Her zaman olduğu gibi iyinin yanında zalimin karşısında olmaya devam ediyoruz.

Bu hafta ekranlara Kaçak 16.Bölüm ile gelecek olan dizimiz bakalım bizleri hangi serüvenlere taşıyacak.Serhat ve arkadaşlarının bu zorlu hayat yolculuğunu paylaşmak dileği ile her salı akşamı ATV ekranlarında ve sitemiz olan http://kacakizle.blogspot.com adresinde sizleri bekliyoruz.

Kaçak 16. Bölüm Fragmanı, Kaçak 16. Bölüm fragmanı izle, Kaçak 16. Bölüm fragmanı full izle, Kaçak 16. Bölüm fragmanı seyret,  Kaçak son bölüm fragmanı izle, ATV dizi izle, Kaçak 16. Bölüm izle, Kaçak 16. Bölüm izle , Kaçak son bölüm izle, Kaçak  yeni bölüm fragmanı izle...



Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder