KEHRİBAR

KEHRİBAR
Kehribar Bölüm izle

Kategoriler

Reklam

Home » » Kaçak 23.Bölüm İzle

Kaçak 23.Bölüm İzle

Sponsorlu Bağlantılar

Kaçak Son Bölüm İzle,Kaçak izle

Kaçak 23.Bölüm ile geliyor.Sevilen dizi Kaçak Son Bölüm ile ekranlara geliyor.Kaçak 23.Bölüm'de neler yaşanacak.Serhat ve Topçuoplu yolları ayrılıyor.Kaçak yeni Bölüm ile ilgili yazımız aşağıdadır.

Önemli :Kaçak 23.Bölüm bu hafta oynanan Galatasaray Bursaspor türkiye kupası maçı nedeni ile yayınlanmadı.Kaçak Yeni Bölüm 1 Nisan Salı bizlerle olacak.

"Kaçak" heyecan dolu yeni bölüm ile yine bizlerle oluyor.Kaçak kovalıyor kötüler kaçıyor.Bu sefer Kaçak'ta İsmet Ali ve Serhat yol ayrımında.Bir kaç Kaçak Bölümünde ittifak halinde olan taraflar şimdi yolları ayrılıyor.Kaçak Son Bölüm'de İsmet Ali'nin hayatını kurtaran Serhat İsmet Ali'den birisinin işine son vermesini ister ama İsmet Ali buna "Benim adım ismet Ali ben kimseden emir almam ya sen ya ben" diyerek cevap verir.

Kaçak Yeni Bölüm yine aksiyona sahne olacak.mermilerin havalarda uçuştuğu ortamda herkes kendi tarafını kollayacak.İyilerin yanında olan Serhat  Ertan'a göre nispeten iyi bir İsmet Ali ve her işi yapan ve tehlikeli bir adam olan Ertan.Bunların yanında yine tehlikeli bir adam olan Rusyalı.İşte bu çemberde dolaşan Kaçak ve adamları bu sefer yalnız başına kalacak.

Kaçak izleyicisinin merakla beklediği Kaçak 23.Bölüm'de hayatlar tehlikede kimseye sırtını çevirmeye gelmeyen bir ortam oluşuyor.Herkes artık adımını atarken dikkat etmek zorunda.Kötü işlerin kanunsuz işlerin döndüğü silah uyuşturucu kadın ticareti gibi bir çok olayların insanların harcandığı bir ortamın ortasında iyilikleri ile öne çıkan adam Kaçak. Bakalım bu kadar cephe ile baş edebilecek mi? Başkalarının hayatlarını kurtarmaya çalışırken kendi hayatlarını kurtarabilecekler mi? Herkesin yaşadığı kötü kader Kaçak ve arkadaşlarının başına gelecek mi? Günler ilerledikçe ve Kaçak Son Bölümler ekranlara düştükçe bizler sizlere birlikte olacağız.

Kaçak İzle Fan Sitesi

Kaçak 23.Bölüm Fragmanı
Büyütmek için çift tıklayınız

Kaçak 23.Bölüm izle

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder