KEHRİBAR

KEHRİBAR
Kehribar Bölüm izle

Kategoriler

Reklam

Home » » Kaçak 33.Bölüm Fragmanı Yayında

Kaçak 33.Bölüm Fragmanı Yayında

Sponsorlu Bağlantılar

KAÇAK SON BÖLÜM FRAGMANI,KAÇAK 33.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Kaçak Son Yeni Bölüm Fragmanı yayınlandı.Kaçak 33.Bölüm için fragman konumuzda yayınlandı.Kaçak yeni Bölüm Fragmanı yayında.Ertan'ı bekleyen son nedir ? Ertan yine ellerinden kaçabilecek mi?

Kaçak Son Bölüme ait fragman yayınlandı.Kaçak Yeni Bölüm Fragmanı yayınlandı.Kaçak Son Bölümde Ertan roketin ucunda bölüm bitmiştir.Yeni yayınlanan Kaçak Son bölüm Fragmanında o roket nedense ateşlenmedi.Hangi neden ona engel oldu bunu Kaçak 33.Bölüm ile birlikte alacağız.Kaçak 32.Bölüm son sahnede tam ateşlenmek üzere iken biten bölüm kaldığı yerden devam edecek.

Kaçak 33.Bölüm Fragmanı yayınlandı ve o roket yine ateşlenmedi.Bunun sebebi ne olabilir ? Siz Kaçak izle takipçileri de bu konu hakkında yorumlarını bizlere yazabilirler.Ama bir sebeple Ertan yine ellerinden kaçacaktır.Kaçak Son Bölüm de ekip bu sefer içeri silahlarla girmek zorunda kalırlar buda bizlerin istediği bir durum .Ertan ve diğer adamların ölümü bu kadar kolay olmamalı.Kaçak Son bölüm yine heyecan dozu yüksek bir bölüm olacak.Kaçak 33.Bölüm ile aksiyona doyacağımız bir bölüm bizleri bekliyor.


Kaçak 33.Bölüm Fragmanı Yayında

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder