KEHRİBAR

KEHRİBAR
Kehribar Bölüm izle

Kategoriler

Reklam

Home » » Kaçak 33.Bölüm İzle 10 Haziran Salı

Kaçak 33.Bölüm İzle 10 Haziran Salı

Sponsorlu Bağlantılar

KAÇAK 33.BÖLÜM TEK PARÇA İZLE,KAÇAK SON BÖLÜM,KAÇAK YENİ BÖLÜM

Kaçak Yeni Bölüm ile bu hafta yine aynı gün ve saatinde bizlerle olacak.Kaçak 33. Son Bölüm de Ertan köşeye sıkışır.Ertan bu defa kendini nasıl kurtaracak.Kaçak'da aksiyon ve heyecan hiç bitmiyor.Kaçak 33.Bölüm ile 10 Haziran salı Atv de ve sitemiz Kaçak İzle de.

Kaçak Son Bölüm de ölümün çok yakınında olan Ertan bu sefer kendini nasıl kurtaracak. O roketin ateşlenmesini ney veya kim nasıl önleyecek.Kaçak 33.Bölüm de Ertan yine kurtulacak ama bu kurtuluş ne kadar uzun sürer bilinmez.Silahlar ateşlenecek bombalar patlayacak.Kaçak yine heyecan dolu bir Bölüm ile bizlerle olacak.Kaçak 32.Bölüm Son sahnede elinde roket atar ile bekleyen Serhat onu ateşleyecek mi ?

Kaçak Yeni Bölüm de Kel Sait akıbeti ne olacak.Ertan yine başı sıkışır ve onlardan yardım ister ama bu sefer Serhat çok kararlıdır.Bombalar patlar Serhat kovalar Ertan kaçar ve bu kovalamacanın sonunda ne olur bakalım.İsmet Ali oğlu Burak ile konuşmasında artık yeter der .Ama bu tamam demesi hangi durumdandır ? Bu işlerden çekilecek mi göreceğiz.

"Kaçak Son Bölüm" de Serhat yine yardım peşindedir.Bu sefer Fatih'in kız kardeşine yardım eder.Ertan şantaj için kullandığı fatih'in kız kardeşine yardım eder ve onun hastahaneye gitmesinde rol alır.Kaçak Son bölüm de Fatih kız kardeşi ile meşgul olurken Merve onun yanına gelerek destek olur.Aslında Merve için Fatih bir şans olabilir çünkü Serhat'tan ona bir gelecek yok.Kaçak Son Bölüm de Ertan yine rahat durmaz .Polis kılığına giren Ertan yine kimin peşindedir ? "Kaçak 33.Bölüm" ile Salı günü ATV ekranlarında olacak.Kaçak Yeni Bölüm de heyecan yine üst düzey olacak.Kaçak Sezon Finali yaklaşırken olaylar nasıl seyir edecek  izleyip göreceğiz.

Kaçak Son Bölüm de Ertan hayatta kalabilecek mi?
Kaçak Son Bölüm de İsmet Ali bu işlerden çekilme sinyali verir  İsmet Ali bu İşleri bırakacak mı?
Kaçak Son Bölüm de İsmet Ali bu işleri bırakırsa örgütün başına geçecek kişi kim olacak ?
Kaçak Son Bölüm de diziye dahil olacak olan Haluk Bilginer'in canlandıracağı Ustura Faysal mı general'in İstanbul ayağı olacak ?
Kaçak Son Bölüm'de Nurgül Serhat ilişkisi nasıl bir hal alacak ? 
İşte bu soruların cevabını almak için Kaçak 33.Bölümü beklemek gerekecek."Kaçak" Yeni Bölüm Salı 20:00 ATV de.

Kaçak İzle Fan Sitesi

Uyarı :Aşağıda İzleyeceğiniz Video www.atv.com.tr adresinden yasal olarak EMBED kodu ile verilmektedir.Tüm hakları resmi siteye aittir.
Not: Görüntüyü Büyütmek İçin Çift Tıklayınız.İleri geri sarma işlemi ok tuşları ile yapılır.

Kaçak 33.Bölüm Fragmanı izle
Kaçak 33. Son Bölüm Fotoğrafları
Kaçak Son Bölüm Canlı izle

Kaçak 33.Bölüm Son Bölüm Tek Parça İzle

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder