KEHRİBAR

KEHRİBAR
Kehribar Bölüm izle

Kategoriler

Reklam

Home » » Kalp Hırsızı Dizisi

Kalp Hırsızı Dizisi

Sponsorlu Bağlantılar

Kalp Hırsızı Dizisi Ekranlara Geliyor...


ATV Yep yeni bir dizi ile ekranlara getirmeye hazırlanıyor.Kalp Hırsızı Dizisi çok yakında başlıyor.



Kanallar Yeni yayın Dönemine hazırlanırken dizi haberleri ardı ardına gelmeye başladı.Bu projelerden biriside "Kalp Hırsızı". Kalp Hırsızı bir Birol Güven yapımı olarak ekranlara gelecek.Projelerde Birol Güven'in başarısını hepimiz biliyoruz. O yüzden ki bu projeden beklentiler hayli yüksek.

"Evinize giren bir hırsıza aşık olabilirmisiniz ?" teması ile yola çıkan dizi izleyiciden nasıl bir cevap alacak hepimiz merak ediyoruz.Mine Tugay ve Kenan Ece önderliğinde yola çıkan dizinin hikayesi ile bir hayli ilginç.Hayal gücü hayli yüksek olan Birol Güven'in bu Son sefer ki projesi başarıyı yakalayabilecek mi ? Bu sorunun cevabını almak için dizinin bir kaç bölümünü izledikten sonra cevaplayabiliriz.


Kalp Hırsızı Dizisinin Konusu ise kısaca şu şekilde olacak ; Dizide Defne olarak izleyeceğimiz Mine Tugay kocasından ayrılan bir kadını canlandırıyor.Oğlu ile iki kişilik bir yaşam sürdüren Defne oğlunu üzmemek için ona babası adına mektuplar yazarak babasının yokluğunu hissettirmek istemez.Ama bunun o yaptığı iş onun başına iş açacaktır. Tekin (Kenan Ece) tablo hırsızıdır.Defne'nin evine hırsız olarak giren Tekin gece enselenir.Ama bu enselenme onunda hayatını değiştirecektir.Bora onu görür ve babası zanneder.Bu boylamda devam edecek olan "KALP HIRSIZI" olaylar gelişerek devam edecektir.


Kalp Hırsızı Ne zaman yayınlanacak.


Kalp Hırsızı yeni yayın döneminde ekranlarda olaması bekleniyor.Dizinin tanıtım fragmanı yayınlandı.Kalp Hırsızı Fragmanı adlı konumuzdan tanıtımı izleyebilirsiniz.
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder