KEHRİBAR

KEHRİBAR
Kehribar Bölüm izle

Kategoriler

Reklam

Home » » Kaçak 39.Bölüm - 7.10.2014

Kaçak 39.Bölüm - 7.10.2014

Sponsorlu Bağlantılar

Kaçak 39.Bölüm de Ekip baskın hazırlığında. Kaçak Son Bölüm de Sarı Erol'u yakalayan ekip Ertan'ın varlığından henüz haberdar değil...


Serhat ve arkadaşları yine operasyon peşinde. Kızından istediği cevabı alamayan Faysal artık eski işlerine dönmeye karar verir. Kel Sait le görüştükten sonra Serhat'ın işlerine çomak soktuğunu öğrenen Faysal kim bu Serhat ? diye sorduktan sonra bizimkilerle karşılaşması yavaş yavaş gerçekleşecek. Dram ağırlıklı geçen bir kaç bölüm sonunda aksiyonun tavan yapacağı bir bölüm olan 'Kaçak' 39.bölüm ile sizlerleyiz. Bombalar patlayacak silahlar konuşacak. Serhat Hakeri ekibi toplayarak baskına giderken Faysal boğazında bıçakla karşımıza çıkacak. Bıçağı Faysal'ın boğazına dayayan kişi kim ? Faysal Erol'un kurtulmasına yardım edecek mi? Faysal Erol'a ne söz vermiştir ki onu tutacak. Bıçağı dayayan kişi Ertan olabilir mi?  Faysal bir yandan işlerinin peşinden koşarken kızı Tülay'a gerçekleri anlatmak için çabasını sürdürecek. Kız kardeşi ve kocası için tehlike çanları artık daha kuvvetli çalmaya başlamıştır. Kaçak 39.Bölüm ile görüşmek dileğiyle. Yine söylemek isteriz ki dizinin yayında olduğu saate sitemiz de online olacak ve Kaçak Canlı İzle seçeneğinin yanı sıra anında partlı olarak verilecektir. En sonunda diziyi kaçıranlar için Kaçak 39.Bölüm Tek Parça olarak verilecektir. Bizi takip etmeye devam edin haberiniz olsun.

Aşağıda İzleyeceğiniz Video www.atv.com.tr adresinden yasal olarak EMBED kodu ile verilmektedir.Tüm hakları resmi siteye aittir.
Not: Görüntüyü Büyütmek İçin Çift Tıklayınız.İleri geri sarma işlemi ok tuşları ile yapılır.

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder