KEHRİBAR

KEHRİBAR
Kehribar Bölüm izle

Kategoriler

Reklam

Home » » Kaçak 44.Bölüm Tek Parça İzle - 11.11.2014

Kaçak 44.Bölüm Tek Parça İzle - 11.11.2014

Sponsorlu Bağlantılar

Kaçak 44.Bölüm İzle - 11 Kasım Salı


Kaçak bu akşam yayınlanacak Son Bölüm ile kaldığı yerden devam edecek. Yine  kötülerin peşine düşecek olan Serhat ve arkadaşları bir yandan da arkalarını kollamaları gerekecek. Ertan belası yine onların başlarına dert oldu. Öldü sandıkları adamın yaptıklarının daha doğrusu başlarına gelenlerin Ertan'dan geldiğini bilmeden yaşamak onları rahatsız eder. Gizli bir düşman vardır ama bunun kim olduğunu öğrenebilecekler mi? Son zamanlarda sık sık ortalarda gözüken Ertan kimliği açığa çıkacak mı ?


Ustura Faysal bir türlü topa giremedi. Daha çok ailevi sorunlar ile boğuşan Faysal Muhsin belasından Kaçak 43.Bölüm de kurtulur. Artık rahata erdim derken duyduğu veya öğrendiği bir şey sonucu suratının şekli değişir. Kaçak 44.Bölüm de Faysal neden bu kadar şaşırır. Kaçak 44.Bölüm Fragmanı bir önceki konumuzda bulabilirsiniz. Bu hafta yayınlanacak olan Kaçak Son Bölüm için 2 adet Fragman yayınlandı. Şimdi saatler 20:00 gösterdiği zaman her zaman olduğu gibi televizyonlarımızın başında yerlerimizi alıyoruz. 
Kaçak 44.Bölüm 11 Kasım Salı ATV'de ve sitemizde olacak.

Uyarı : Aşağıda izleyeceğiniz Video www.atv.com.tr adresinin kendi verdiği kod vasıtası ile yayınlanmaktadır. Sitemiz kaynaklarından verilmemektedir. Görüntüyü Büyütmek için Çift Tıklayınız...


Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder