KEHRİBAR

KEHRİBAR
Kehribar Bölüm izle

Kategoriler

Reklam

Home » » Kaçak Gelinler Dizisi Bitti mi?

Kaçak Gelinler Dizisi Bitti mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Kaçak Gelinler TV8 ekranlarında 29.bölümü ile ekranlara geldi. Haftaiçi iştirak eden bir habere yönelik Kaçak Gelinler'in onuncu hafta yepyeni bölümünde final yapacağı konuşuluyordu. Peki Kaçak Gelinler dizisi 29. bölümü ile final inşa etti mı? Ekranların en beğenilen dizilerinden durumda olan Kaçak Gelinler geçen gün akşam star Tv ekranlarında final inşa etti . En Son sahnede otomobil düşüş sahnesi ile dizi biterken sondaki kliplerde bulunan her en son bir başlangıçtır yazısı dizinin yepyeni kanalda başlayacağı umudunu verdi. Kaçak Dizisi bundan önce ise Star TV'den Tv8'e geçiş inşa etti .

Dizi Yabancı Bir Kanal da Devam Edebilir!

NTC Medya'nın sahibi Mehmet Mert Alp "Kaçak Gelinler"in akıbeti ile alakalı sohbet etti . Alp, "Dizimiz TV8'de talep ettiğimiz reytinge ulaşamadı, ama toplumsal basında farklı bir fan kitlesi var. 'Kaçak Gelinler'in her bölümü webten farklı izleyor . Kaçak Son Bölüm O yüzden devam ettirmeyi tasarılıyoruz diziyi... 'Kaçak Gelinler'in fanları heyecan etmesin yazın yabancı bir kanalda devam ettireceğiz 'Kaçak Gelinler'i" diye konuştu .

Final Bölümünde Neler Yaşandı ?


Şebnem internet üzerinden kendisine atılan iftiraya bir sürü öfkelenir . Selim'in desteğiyle adını aklar. Ama rakibinin durmaya niyeti yoktur. Sitesi hacklenen Şebnem bir anda karşısında bir sürü huzursuz birey bulur.

Can'ın Pınar'la yaşananları saklaması başına iş açar. Pınar Önder'le yakınlaşmaya sürdürür . Durumda Olan biteni öğrenen Şebnem, Can'a katı bir reaksiyon gösterir. Bağımsız'ün kardeşinin geleceğini öğrenen Almilla bir sürü heyecanlanır. Bağımsız onu rahatlatmaya çalışır. Ama Almilla endişelerinde haksız değildir.

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder