KEHRİBAR

KEHRİBAR
Kehribar Bölüm izle

Kategoriler

Reklam

Home » » Kaçak 17.Bölüm Fotoğrafları

Kaçak 17.Bölüm Fotoğrafları

Sponsorlu Bağlantılar

Kaçak 17.Bölüm Fotoğrafları yayınlandı.Kaçak dizisine ait Son  Bölüm Fotoğraflar yayında...

Kaçak yeni bölümü ile tıkla dizi izle Atv dizi izle Kaçak 17. Bölüm izle 4 Şubat ,Kaçak son 17. Bölüm izle, Kaçak tek parça izle, Kaçak son bölüm izle,Kaçak 17.Bölüm Fotoğrafları


Kaçak 17.Bölüm ile birlikte bu hafta yeni ayın ilk günleri bizlerle birlikte olacak.Kaçak 17.Bölüme ait fotoğraflar yayınlandı.Fotoğrafları yazımızın devamında bulabilirsiniz.Kaçak Son Bölüm e ait fotoğraflar sayesinde bizlerde dizi hakkında genel bir varsayımlarda bulunabiliriz.Henüz Kaçak 17.Bölüm Fragmanı yayınlanmadığı için şimdilik fotoğraflarla yetinmek zorunda kalacağız.


Kaçak izle fan sitesi olarak sizlere en hızlı sunumları yapmak için çalışıyoruz.Evet şimdi sizler için Kaçak 17.Bölüm için sunulan fotoğrafları yayınlıyoruz.Fotoğraflardan anlaşılacağı gibi Serhat ve Ertan düştükleri yerden kurtulurlar büyük ihtimalle Merve bu pozisyonda ambulans çağırarak onları kurtarmış olabilir.Çünkü birisi sağlam kalsa diğerini sağ bırakmaz diye düşünüyoruz.Her ikisininde baygın halde kaldığını tahmin ediyoruz.Yine Ertan birisinin gırtlağına yapışmış bir halde gözüküyor.Kaçak Son Bölüm bize gösteriyor ki yine aksiyonlu bir bölüm geçecek.

Rus mafyası yine iş başında ve bir işler çeviriyor.Serhat bu sefer kendi işi olan işe dönüyor ve Rus Mafyasının peşinden gitmeye devam ediyor.Ertan ise kendini iyice aşka kaptırmış durumda. Ertan'ın gözü Nurgül'den başkasını görmüyor.Onun için her türlü fedakarlıktan taviz vermeyen Ertan acaba oğlunun peşinden neden gidiyor.Oğlunu alarak Nurgül'ün oğul acısını hafifletmek mi istiyor.Kaçak izle ekranlarında bu soruların cevabını almaya sadece 3 gün kaldı.Bakalım Kaçak 17.Bölüm 4 Şubat Salı akşamı bizlere neler getirecek.

Kaçak izle Fan Sitesi










Kaçak 17. Bölüm izle. Kaçak 17. Bölüm full izle. Kaçak 17. Bölüm seyret. Kaçak son bölüm izle tıkla dizi izle... Kaçak 17. Bölüm izle, Kaçak tek parça izle, Kaçak son bölüm izle, fenomen dizi Kaçak yeni bölümü ile tıkla dizi izle Atv dizi izle...

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder