KEHRİBAR

KEHRİBAR
Kehribar Bölüm izle

Kategoriler

Reklam

Home » » Kaçak Dizisi Dadaylı Kimdir

Kaçak Dizisi Dadaylı Kimdir

Sponsorlu Bağlantılar

Kaçak 17. Son  Bölüm İzle. Kaçak Son Bölüm 17. Bölüm Yeni Bölüm İzle. Kaçak Son Bölüm İzle. Kaçak Yeni Bölüm İzle. Kaçak 17. Bölüm Tek Parça İzle. Kaçak Son Bölüm Tek Parça izle. Kaçak 17. Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça İzle, Kaçak izle Son Bölüm , Kaçak Dadaylı Kimdir ?

Kaçak Son Bölüm her Salı ATV ekranlarına gelen fenomen dizi.Kaçak Dizisinin sevilmesinin sebebi dizinin konusu olduğu kadar içinde barındırdığı karakterlerle de sevilen bir dizi olmayı başardı.Kaçak izle dizisinin ana karakterlerinden biriside DADAYLI ismiyle tanıdığımız Tahir.Tahir ismini kimse bilmiyor herkes onu Dadaylı olarak tanıdı ve sevdi. Espiri yapan ama yeri geldiği zaman son derece tehlikeli olan Dadaylı Serhat Hakeri'nin bir numaralı destekçisi. Kaçak Son Bölüm ile birlikte onun Merve ve Umut'u kurtarması için tek başına kendini siper eden bir kahraman.Mermiye kafa atacak kadar cesur her silahı kullanacak kadar yetenekli.

Biraz deli ama yeri geldiğinde herkesten akıllı biri olabiliyor.Kaçak Son Bölüm de yine yapacağını yaptı ve Serhat'ı kurtardı.Her zaman onun arkasını kollamakla görevli bir adam Dadaylı.


Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder